Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

Headerafbeelding blog kosten besparen in de bouw met isobooster

Kosten besparen in de bouw met Isobooster.

Tijd is geld en efficiëntie essentieel. Bouwers zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die niet alleen aan de kwaliteitsnormen voldoen, maar ook bijdragen aan kostenbesparingen. Isobooster springt eruit als een stille held, die bouwers aanzienlijke kostenvoordelen biedt zonder in te boeten aan veiligheid of kwaliteit.

Laten we eens onderzoeken hoe het integreren van Isobooster in jouw bouwprojecten een game-changer kan zijn, met de nadruk op snelheid van werken, minimale veiligheidsmaatregelen en een gestroomlijnd bouwproces.

1. Snel bouwen, kosten besparen

Bouwers begrijpen dat de bestede tijd recht evenredig is met de gemaakte kosten. Het installatiegemak van Isobooster zorgt voor een sneller bouwproces. Bouwers profiteren van minder arbeidsuren, wat zich direct vertaalt in een besparing van de bouwkosten.
Kiezen voor Isobooster betekent kiezen voor efficiëntie zonder aan kwaliteit in te boeten. Zo kon een moeilijk toegankelijke vliering van een flatgebouw geïsoleerd worden met een snelheid van 5 m2 per uur: Isobooster wordt geleverd op gemakkelijk te transporteren lichtgewicht rollen, en kan dus eenvoudig uitgerold worden in de moeilijkste situaties.
In een ander project kon een voorzetwand geïsoleerd worden met een snelheid van 32 m2 per uur. Isobooster werd daar op maat geleverd, en hoefde alleen maar als behang opgehangen te worden. Een paar nietjes en het hing.
Ook weten hoe je snel kan isoleren? Neem contact op.

mes.jpg

2. Standaard gereedschap: geen gedoe

Efficiëntie gaat niet alleen over bouwsnelheid, maar ook over de voorbereidings- en uitvoeringsfasen. Het installatieproces van Isobooster is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Bevestigen kan met een standaard schroefboormachine, nietpistool of elektrische tacker. Snijden kan met een stanleymes. De montage van Isobooster vereist geen bijzondere of merk-eigen pluggen, frames, lijmen of andere zaken die apart aangekocht moeten worden. Dit bespaart tijd en geld en zorgt voor een soepele en efficiënte workflow.  

3. Gestroomlijnde processen, lagere arbeidskosten

Isobooster is flexibel, letterlijk en figuurlijk, wat bijdraagt aan een gestroomliljnd bouwproces. Het is toepasbaar in diverse bouwstijlen en toepassingen. Bouwers kunnen Isobooster efficiënt integreren in verschillende projecten zonder dat er uitgebreide training of gespecialiseerde vaardigheden nodig zijn. Of het nu nieuwbouw is, of een Rijksmonument, een vloer of een dak: Isobooster kan overal gebruikt worden. Het materiaal is flexibel. Of je nu een koepel, tongewelf of een moderne woning isoleert, het materiaal buigt mee, en past zich aan aan de bestaande of te bouwen situatie. Dit aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat jouw team zich kan richten op een uitstekende bouw zonder onnodige complexiteit.

4. Veiligheid zonder compromissen

Hoewel efficiëntie van het grootste belang is, blijft veiligheid niet onderhandelbaar. Werk je bijvoorbeeld met minerale wol, dan is beschermende kleding een must, en bij het zagen van PIR platen is het vrijkomen van snijafval onvermijdelijk. Isobooster zorgt voor de perfecte balans door een veilig installatieproces te bieden zonder dat er uitgebreide veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Voor de montage heb je geen beschermende kleding, afzuiginstallaties of andere middelen nodig. Isobooster is stof- en vezelvrij, hypoallergeen, en niet gevaarlijk voor mens of dier. Bouwers kunnen een veilige werkomgeving garanderen zonder de extra kosten die gepaard gaan met strenge veiligheidsmaatregelen.

En ook de opdrachtgever bespaart!

Isobooster zorgt niet alleen voor een flinke besparing van kosten in de bouw, maar levert ook de eindgebruiken grote besparing op. De uitzonderlijk sterke isolatiewaarde zorgen ervoor dat er veel minder verwarmd of gekoeld hoeft te worden. Ook op de lange termijn. Isobooster heeft een bewezen levensduur van wel 70 jaar en boet niet in aan isolatiewaarde. Bouwers kunnen hun klanten verzekeren van blijvende operationele kostenbesparingen, waardoor Isobooster een verstandige keuze is voor kosteneffectieve bouwprojecten.

Isobooster – De gemakkelijkste manier om kosten te besparen in de bouw!

Isobooster biedt een combinatie van snelheid, eenvoud en veiligheid. Het aanpassingsvermogen van Isobooster zorgt ervoor dat bouwers het naadloos in hun projecten kunnen integreren zonder de last van extra kosten. Als je de complexiteit van een volgende bouwproject wilt aanpakken, denk dan eens aan de vele kostenvoordelen van Isobooster – een investering in efficiëntie die zich terugbetaalt in tijd en besparingen.

In de wereld van de bouw, waar elke beslissing telt, bewijst Isobooster hoe bescheiden keuzes kunnen leiden tot aanzienlijke zakelijke voordelen. Omarm efficiëntie, verlaag kosten en verhoog de kwaliteit van uw bouwprojecten met Isobooster. Wil je persoonlijk, technisch advies over hoe je met isobooster kosten kunt besparen in volgende projecten? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Lees verder »

Zolderisolatie producten

Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Professional 40 - 600 breed
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 40 is 40 mm dik en heeft een Rd waarde van 2 m² K/W. Let op: niet op voorraad, maar enkel op bestelling verkrijgbaar.  
€ 178,00 incl.btw
€ 147,11 excl.btw 147,11 excl. btw
Scroll naar boven