Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

video-nederland maakt het

Nederland Maakt Het (RTLZ) – Isobooster isolatie

In deze aflevering van RTL programma 'Nederland Maakt Het' waren broers Jelle Horeman (uitvinder en patenthouder) en Arthur Horeman (distributeur en eigenaar van PXA Nederland) aan het woord over verduurzaming met Isobooster isolatiefolie.

In RLTZ programma ‘Nederland Maakt Het’ wordt de innovatieve, Nederlandse technologie sector in beeld gebracht. De hoofdpersonen in het programma, ondernemers, technici, ingenieurs en programmeurs, zijn bezig met uiteenlopende innovaties en technologische ontwikkelingen en vertellen over hun producten, de uitdagingen die ze tegenkomen en de markt waarin ze werken.

In aflevering 9, uitgezonden op 27 oktober 2019 waren broers Jelle Horeman (uitvinder en patenthouder) en Arthur Horeman (distributeur en eigenaar van PXA Nederland) aan het woord over Isobooster isolatiefolie. Om het milieu te sparen is het belangrijk dat we duurzamer gaan leven. We willen energie besparen (ook om de kosten in de hand te houden!) en we moeten van het gas af. In deze video wordt uitgelegd hoe energie besparen begint bij goed isoleren en hoe met Isobooster tot zeker 50% bespaard kan worden op de energierekening.

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor technisch advies en informatie.
Bezoek en volg ons Youtube kanaal voor montage video’s, projecten en achtergrond.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

Zolderisolatie producten

Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Professional 40 - 600 breed
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 40 is 40 mm dik en heeft een Rd waarde van 2 m² K/W. Let op: niet op voorraad, maar enkel op bestelling verkrijgbaar.  
€ 178,00 incl.btw
€ 147,11 excl.btw 147,11 excl. btw
Scroll naar top