Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

isolatie-afwerking-woonark

Project: Isolatie woonark

Eco interieur ontwerper Helly Scholten renoveerde en isoleerde een prachtige oude woonark om deze naar een gunstig energielabel te brengen.

“Als je als vrouw zelf een stalen schip gaat verbouwen dan kom je voor een paar uitdagingen te staan. Isoleren met Isobooster bleek de ideale uitkomst. Licht in gewicht maar solide als het gaat om comfort. De isolatie heb ik zelf aangebracht en waar ik me het meeste zorgen om maakte “het plafond” bleek een fluitje van een cent. Het eindresultaat is nu na een jaar verbluffend te noemen. In de winter blijft de warmte goed en lang hangen. Tijdens de extreme hitte van de zomer bleef het aan boord koelen en zelfs goed te doen zonder hulpmiddelen zoals een airco. Een aanrader voor iedereen die houdt van optimaal comfort en graag werkt met lichtgewicht materialen die hergebruikt kunnen worden. Daarbij is de service, het advies en het meedenken vanuit Isobooster een feestje.”

Helly Scholten

Op de hoogte blijven van renovatie en isolatieprojecten? Volg Isobooster op Linkedin of Instagram.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Lees verder »

Dakisolatie producten

Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Professional 40 - 600 breed
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 40 is 40 mm dik en heeft een Rd waarde van 2 m² K/W. Let op: niet op voorraad, maar enkel op bestelling verkrijgbaar.  
€ 178,00 incl.btw
€ 147,11 excl.btw 147,11 excl. btw
Scroll naar boven