Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

Renovatiebeurs Den Bosch

Vakbeurs Renovatie & Transformatie – met Isobooster bouwen aan een duurzame toekomst.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de bouwsector. Daarom nodigen wij je uit om de Beurs Renovatie te bezoeken in Den Bosch van 23 tot en met 25 mei 2023. Tijdens deze beurs presenteren wij onze nieuwste producten en oplossingen, en delen wij onze kennis en ervaringen met je.

De Beurs Renovatie is de ideale gelegenheid om te netwerken met andere professionals in de sector en om nieuwe inspiratie op te doen voor jouw projecten. Bovendien biedt de beurs jou de kans om ons team van experts te ontmoeten en om al je vragen te stellen over onze producten en diensten.

Meld je nu aan voor de Beurs Renovatie als onze gast en profiteer van de vele voordelen die Isobooster je te bieden heeft. Ontdek hoe je jouw klanten kunt helpen energie te besparen en het comfort in hun gebouwen kunt verbeteren. We zien je graag bij onze stand.

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Lees verder »

Zolderisolatie producten

Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Professional 40 - 600 breed
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 40 is 40 mm dik en heeft een Rd waarde van 2 m² K/W. Let op: niet op voorraad, maar enkel op bestelling verkrijgbaar.  
€ 178,00 incl.btw
€ 147,11 excl.btw 147,11 excl. btw
Scroll naar boven