Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

warm dak isolatie

Subsidie dakisolatie

In het kader van de verduurzaming van Nederland zijn er vele subsidieregelingen voor isolatie. Controleer als eerste bij de eigen gemeente wat daar de mogelijkheden zijn. Vele gemeenten bieden subsidiemogelijkheden.

Dakisolatie is één van de isolatievormen waarbij snel kan worden terugverdiend, het enige nadeel is dat deze isolatie vorm ofwel in het zicht van de omgeving ligt, of de zolder kleiner maakt. Dat vergt wat afwegingen en misschien overleg met de buren.

Eigen huis of zakelijk eigenaar

Landelijk kun je aankloppen voor de ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing). Deze subsidie is bedoeld voor private en zakelijke eigenaren en stimuleert het aanbrengen van energiebesparende en energieopwekkende maatregelen in de eigen woning.

Kijk op Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) | RVO.nl | Rijksdienst

of je in aanmerking komt voor deze subsidie en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Let op: alle subsidies gaan er van uit dat het aangebracht wordt door een professional. Wil je een professional uit de buurt, neem dan gerust contact met ons op.

ISDE Meldcodes Isobooster
DakisolatieKA18558
Vliering- en zolderisolatieKA18559
GevelisolatieKA18560
VloerisolatieKA18561

Eigenaar van een monument

In de meeste gevallen is het voor monumenten onbegonnen werk om te voldoen aan de voorwaarden van de ISDE op het gebied van isolatiemaatregelen. Zeker dak isolatieZeker dakisolatie kan daarbij op een hindernisbaan lijken: een warm dak isolatie heeft impact op het aangezicht van het pand; het dak komt immers hoger. Een warm dak isolatie kent daarbij vaak ook beperkingen als er sprake is van een bijzondere of historische dakconstructie. Overleg voor je begint het begin van werkzaamheden altijd eerst met de verantwoordelijke instantie bij de gemeente.  

Kijk op Monumenten.nl | Wegwijs in monumentenland voor handige tips en contacten.

De Isobooster professionals staan je graag ter zijde om een advies op maat te geven.
Isobooster is aangesloten bij monumenten.nl en duurzaam erfgoed.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Lees verder »

Dakisolatie producten

Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Professional 40 - 600 breed
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 40 is 40 mm dik en heeft een Rd waarde van 2 m² K/W. Let op: niet op voorraad, maar enkel op bestelling verkrijgbaar.  
€ 178,00 incl.btw
€ 147,11 excl.btw 147,11 excl. btw
Scroll naar boven