Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

Isobooster: snel en duurzaam isoleren

Minder CO2 , dus beter voor ons allen.

Isobooster is een isolatiemateriaal van ruim 80% gerecyclede kunststof met één van de hoogste R-waardes die -betaalbaar- op de markt te krijgen is. Als gevolg hiervan is de CO2-uitstoot van de productie met 33% gedaald. Gekoppeld aan een levensduur van 70 jaar betekent dit dat Isobooster een uiterst duurzaam product is. Isobooster is opgenomen in de Nationale Milieudatabase.

Isobooster reduceert je energieverbruik door de drie vormen van warmtetransport tegen te gaan. Het remt warmteoverdracht, reflecteert straling en is ondoordringbaar voor convectie. Hiermee is het bijzonder effectief in het verlagen van de energierekening.     

Isobooster is niet verkleefd of gelijmd: dit betekent dat Isobooster uitstekend gerecycled kan worden, en niet in de verbrandingsoven terecht hoeft te komen. Daarnaast streeft Isobooster naar zoveel mogelijk gebruik van gerecycled materiaal om de druk op onze natuurlijke bronnen te verlagen.

De voordelen van Isobooster

Gerecycled materiaal: minimaal gebruik van nieuwe grondstoffen betekent een sterke reductie van het gebruik van “nieuwe” grondstoffen.

Lange levensduur: het materiaal verdient zichzelf terug in een paar jaar en levert dan decennia-lang rendement op, en verlaging van het energieverbruik.

Verlaging CO2 uitstoot: als gevolg van de hergebruikte grondstoffen en de impact op jouw energieverbruik verlaagt het niet alleen in de productie maar ook gedurende de levensduur CO2.

Onze belofte

Bij Isobooster zijn we ons zeer bewust van onze plicht om klimaatverandering te bestrijden en zo een duurzame toekomst voor iedereen te bevorderen. Als toonaangevende producent van isolatiematerialen erkennen we de cruciale rol die we spelen bij het terugdringen van koolstofemissies en het behoud van de hulpbronnen van onze planeet.

Onze toewijding begint bij ons isolatiemateriaal, dat met trots wordt gemaakt van een aanzienlijk deel gerecycled materiaal. Door voor onze producten te kiezen, neem je actief deel aan de wereldwijde inspanningen om afval te verminderen en de ecologische voetafdruk van bouw en isolatie te minimaliseren. Ons streven is 0% impact.

Dit is wat onze klimaatverbintenis inhoudt:

Sluit je aan bij onze klimaatverbintenis. Samen kunnen we bouwen aan een groenere, duurzamere wereld, één isolatieproject per keer. Bedankt voor het kiezen van Isobooster als jouw duurzame isolatie. Neem contact op via ons contactformulier of bel  030 6666 963 voor advies of informatie. 

Wat zeggen onze klanten?

Dhr. S. Teeuwen
Dhr. S. Teeuwen
Woningeigenaar
Lees verder
“Afgelopen jaar heb ik mijn kruipruimte voorzien van Isobooster. (...) Nu heb ik mijn jaarafrekening gekregen en wat bleek; een besparing van meer dan 30% tov het jaar ervoor. Daarbij opgeteld dat het relatief eenvoudig aan te brengen is, om nog maar niet te beginnen of de voordelen voor het milieu, wil ik jullie laten weten dat ik hoop dat velen dit voorbeeld zullen volgen.”
 Dhr. F. Hofman
Dhr. F. Hofman
Woningeigenaar
Lees verder
De winter erna was het meteen te merken: bij het trap lopen naar de 1e en vervolgens 2e verdieping leek het alsof er langzamerhand een warme deken op je viel. De warmte werd er behoorlijk door vastgehouden. Toen mijn dochter en kleinkinderen kwamen logeren hoefde de radiator nauwelijks nog open gedraaid te worden.”
Dhr. E. v.d. Beek
Dhr. E. v.d. Beek
B&B Vastgoedontwikkeling
Lees verder
“Wij zien op jaarbasis dat de woningen met Isobooster een veel gunstiger energieverbruik hebben. Om die reden worden alle nieuw op te leveren woningen nu standaard geïsoleerd met Isobooster. Een bijkomend voordeel is dat deze woningen stiller zijn door de toepassing van zachte isolatiematerialen en in de zomer ook koeler.”

Aan de slag?

Wil je meer weten of aan de slag met onze snelle en duurzame isolatie? Download hier de technische gegevens van Isobooster en lees hier de volledige Milieu Impact gegevens.

In onze downloads sectie vindt je tevens uitgebreide montage-instructies en case studies. Ontdek bijvoorbeeld hoe in vakantiepark Ganuenta een reductie in gasverbruik van wel 48% werd behaald. Download de case study

Scroll naar boven