Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

isobooster isolatiefolie

Subsidie gevelisolatie

In het kader van de verduurzaming van Nederland zijn er vele subsidieregelingen voor isolatie. Controleer als eerste bij de eigen gemeente wat daar de mogelijkheden zijn. Vele gemeenten bieden subsidiemogelijkheden.

Gevelisolatie is zeker interessant als de woning nog beschikt over half- of enkelsteens muren die in de winter erg koud kunnen worden en tevens een koudebrug naar de rest van de woning kunnen vormen. Denk bijvoorbeeld aan garages, schuren en aanbouwen die veelal halfsteens gebouwd zijn en gescheiden worden van de woonomgeving  (evt. van de woning) door middel van een eenvoudige deur.

Eigen huis of zakelijk eigenaar

Landelijk kun je aankloppen voor de ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing). Deze subsidie is bedoeld voor private en zakelijke eigenaren en stimuleert het aanbrengen van energiebesparende en energieopwekkende maatregelen in de eigen woning.

Kijk op Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) | RVO.nl | Rijksdienst

of je in aanmerking komt voor deze subsidie en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Let op: alle subsidies gaan er van uit dat het aanbrengen wordt uitgevoerd door een professional. Wil je een professional uit de buurt, neem dan gerust contact met ons op.

ISDE Meldcodes Isobooster
DakisolatieKA18558
Vliering- en zolderisolatieKA18559
GevelisolatieKA18560
VloerisolatieKA18561

Eigenaar van een monument

In de meeste gevallen is het voor monumenten onbegonnen werk om te voldoen aan de voorwaarden van de ISDE op het gebied van isolatiemaatregelen. Spouw isolatie kan meestal niet, daar huizen van voor 1920 nooit over een spouw beschikken. Buitengevelisolatie zal het aangezicht van het pand veranderen en is dus ook niet mogelijk. Binnengevel isolatie is hierbij vaak de enig overblijvende optie. Overleg voor je begint altijd met de verantwoordelijke instantie bij de gemeente.  

Kijk op Monumenten.nl | Wegwijs in monumentenland voor handige tips en contacten.

De Isobooster professionals staan je graag ter zijde om een advies op maat te geven. Isobooster is aangesloten bij monumenten.nl en duurzaam erfgoed.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Meer weten »

Gevelisolatie producten

Professional 90
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 90 is 90 mm dik en heeft een Rd waarde van 4,5 m² K/W.
€ 289,52 incl.btw
€ 239,27 excl.btw 239,27 excl. btw
Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Scroll naar boven