Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

Over Isobooster

We laten je graag kennis maken met het bedrijf en de mensen áchter Isobooster.

isobooster

Wat we doen

Hoe we het doen

PXA Nederland is exclusief leverancier van Isobooster.
Isobooster is een gedeponeerd handelsmerk van Isobooster B.V.

Het team

Arthur Horeman

Arthur-horeman

Arthur Horeman is vader van twee zoons en eigenaar van PXA Nederland BV. Hij startte in 2008 met de verkoop van Isobooster, omdat hij gelooft in het product: isoleren op basis van reflecteren (terugsturen) van warmte of kou.

“Inmiddels hebben we al meer dan een miljoen m2 Isobooster geleverd en de klanten zijn zonder uitzondering enthousiast. Een veelgehoorde reactie op het verhaal over Isobooster is wel eens dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Je moet het ervaren, en al helemaal de besparing in energiekosten. Het werkt echt. Je mag jezelf overtuigen.”

René Bekker

rene-bekker

Sinds 2018 werk ik bij PXA Nederland als Chief Operations en heb ik het hele groeiproces meegemaakt. Gelukkig blijft er naast hard werken ook altijd tijd voor gezelligheid en een lach. Het is afwisselend en uitdagend: het ene moment in gesprek met een leverancier of klant, en het andere moment loop je op een steiger op de bouw rond, of zit je aan tafel met een echtpaar die graag willen weten hoe ze hun isolatie-uitdaging aan moeten pakken. Oplossingen verzinnen, klanten uit de brand helpen en zo nodig zelf een levering doen. Dat laatste brengt je weer in nauw contact met klanten.

De afwisseling is wat ons bedrijf ook leuk maakt. Oplossingen verzinnen, klanten uit de brand helpen en zo nodig zelf een levering doen. Dat laatste brengt je weer in nauw contact met klanten en hun problemen.

Freddie Reijenga

Freddie-Reijenga

Ik ben getrouwd met Geartsje en vader van drie kinderen maar ook “grutske pake” van twee kleinkinderen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als accountmanager van Noord Nederland. In mijn functie kom ik ook vaak bij rietdekkers om aan te geven dat er een hele mooie, simpele en subsidiabele manier van isoleren is van rietendaken met Isobooster.

Als accountmanager geef ik veel informatie over Isobooster. Daarnaast houd ik mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen van Isobooster.

Yvonne van Dulken

Yvonne-van-Dulken

Als partner van Arthur help ik in de boekhouding sinds hij PXA Nederland begon. Daarvoor was ik werkzaam bij het Productschap Akkerbouw. Mijn werkzaamheden verschoven van ondersteunende verkoopactiviteiten voor daglichtdoorlatende systemen, die PXA vroeger maakte, naar de verkoop van isolatiemateriaal met aluminium- en bubbelfolie. Mijn eerste ‘werk’ voor PXA Nederland was op de beurs Eigen Huis: ik zou eigenlijk alleen een laptop installeren met een PowerPoint presentatie, maar al snel kwamen allerlei bezoekers ook informatie vragen. Omdat het zo druk was, ben ik maar gebleven en heb de hele dag uit staan leggen hoe Isobooster werkt. De kennis over de werking van reflectie is in de laatste jaren enorm toegenomen en nu hebben we een hele team in dienst om op beurzen uitleg te geven. Voor de administratie hebben we nu een boekhouder, die ik zo nu en dan help.

Herman Meulendijks

Herman-Meulendijks

Sinds begin 2019 werk ik als oproepchauffeur voor Isobooster. Dat was, na een kleine 40 jaar werken voor de brandweer en andere afdelingen van de veiligheidsregio, wel een andere wereld. Ik lever Isobooster bij klanten, met een bus met soms een aanhanger. Het is dankbaar werk. Vaak is de levering ’just in time’ en kan de klant direct na aflevering aan de slag. Maar er zijn ook uitdagingen, bijvoorbeeld als je in de binnenstad moet lossen. Niet alle weggebruikers hebben daar begrip voor. Ook bouwplaatsen kennen hun dynamiek. Soms rijd ik me vast met een aanhanger. De bouwvakkers laten me dan eerst wel even spartelen. Maar als ik hulpeloos om heen kijk, dan helpen ze me uiteindelijk altijd.  

Cees Jol

Ceel-Jol

Ik ben parttime chauffeur en manus van alles op de loods. Jaren geleden heb ik Arthur ontmoet op een bijeenkomst van een energievereniging. Aangezien ik al heel wat jaren geïnteresseerd ben in energiebesparing, zag ik meteen potentie in Isobooster. Omdat ik veel gewerkt heb met glas- en steenwol, was dit een verademing. Geen last meer van jeukende handen of verstopte longen bij het werken met Isobooster. Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel vloeren en wanden geïsoleerd met Isobooster.

Marco Bonke

Marco-Bonke

Marco verzorgt vanuit Lemmer de opslag en het vervoer van Isobooster voor het noorden van Nederland. Na zijn pensioen in 2013 begon hij 2015 met zijn Koerierdienst vernoemd naar zijn vrouw Wijke: “PXA was onze eerste klant. Wij verzorgen alle leveringen in het Noorden. Door onze grote opslag kunnen we snel leveren en kunnen we flexibel inspelen op de wensen van klanten.”

Scroll naar boven