Verduurzaam je vloer, dak en gevel met Isobooster isolatie.

blote voeten op de grond

Vloer isolatie kosten

Het is de meest gestelde vraag die wij krijgen bij Isobooster, en helaas één van de vragen waar wij geen antwoord op kunnen geven. Wel kunnen we een aantal componenten geven die helpen de prijs te bepalen. Zodat u wellicht met wat voorwerk uw kosten kunt drukken. Als u met de antwoorden op deze vragen met een Isobooster Professional spreekt, dan zal hij of zij u een scherper tarief kunnen geven.

Laat u het doen of doet u het zelf?

Als u uw vloer laat isoleren door een Isobooster Professional, dan zijn er ook kosten voor manuren. Anderzijds kunt u dan weer gebruik maken van subsidiemogelijkheden en bent u verzekerd van een goed resultaat.

De gevorderde doe het zelver kan het natuurlijk ook zelf doen. Isobooster vergt namelijk geen speciaal gereedschap of beschermende kleding. Het materiaal is flexibel, robuust en vergevingsgezind. Daarmee spaart u direct de manuren uit, u kunt echter ook geen aanspraak doen op subsidiemogelijkheden. Het energie (en dus geld) besparen begint echter direct.

Wat bepaalt de prijs?

  • Toegankelijkheid: hoe toegankelijk is uw kruipruimte? Is er een kruipluik? is de hele kruipruimte toegankelijk, of moet er onder een fundering gegraven worden?
  • Hoogte: Is uw kruipruimte hoger dan 50 cm? Of zal de kruipruimte eerst uitgegraven moeten worden?
  • Vocht: Op welke type grond staat uw woning? Is het droog, vochtig of uitgesproken nat?
  • Vuil: is de kruipruimte schoon, of ligt er bouwpuin? Als u zelf verzorgt dat uw kruipruimte schoon is, scheelt dat uren werk voor de Professional.
  • Type vloer: Een houten, betonnen of speciale vloer kan nog wel eens verschil uitmaken voor de montage, of wilt u het op de bodem?
  • Leidingen en rioleringen: Kan hier omheen gewerkt worden? Of zullen er voorzieningen getroffen moeten worden.

Laat u adviseren

Weet u het nog niet zeker of wilt u vrijblijvend toch een kostenindicatie ontvangen? Neem dan contact op, en wij brengen u in contact met een Isobooster Professional in uw regio.

Deel deze pagina

Gerelateerde artikelen

dakisolatie

Koudebruggen en na-isolatie

In dit artikel lees je meer over wat koudebruggen zijn, wat de risicogebieden zijn, en hoe Isobooster – mits goed toegepast – koudebruggen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Lees verder »

Vloerisolatie producten

Professional 90
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 90 is 90 mm dik en heeft een Rd waarde van 4,5 m² K/W.
€ 289,52 incl.btw
€ 239,27 excl.btw 239,27 excl. btw
Professional 60
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 60 is 60 mm dik en heeft een Rd waarde van 3 m² K/W.
€ 278,47 incl.btw
€ 230,14 excl.btw 230,14 excl. btw
Professional 50
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en sluit aan op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Professional 50 is 50 mm dik en heeft een Rd waarde van 2,5 m² K/W.
€ 368,69 incl.btw
€ 304,70 excl.btw 304,70 excl. btw
Professional 20
Isobooster Professional is ontwikkeld voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De universele isolatiefolie is beschikbaar in diverse varianten, aansluitend op de geldende isolatienormen volgens het Bouwbesluit. Het levert de optimale isolatiewaarde voor ieder bouwdeel. Professional 20 is 20mm dik en heeft een Rd waarde van 1 m² K/W
€ 305,65 incl.btw
€ 252,60 excl.btw 252,60 excl. btw
Scroll naar boven